علیرضا طلیسچی روبه روی من

دانلود آهنگ جدید علیرضا طلیسچی به نام روبه روی من + متن آهنگ

Alireza Talischi - Ruberuye Man

دانلود آهنگ جدید علیرضا طلیسچی روبه روی من

متن آهنگ روبه روی من از علیرضا طلیسچی

زندگی من کنار این غریبه بی تو مثل روز روشنه این غریبه بر خلاف تو تمام لحظه هاش کنار منه یه زندگی براش درست کنم که روز و شب حسودی کنی روزی هزار دفعه تو آرزوی اینکه کاشکی من کنار تو یه روز خوش نداشتم از ترس تو این غریبه پای گریه هام میشینه بر عکس تو هر عذابیم به من بده از اینکه با منه کنار اون خوشم هر چی خاطرات با توئه کنار خوبیاش تو سینه میکشم روبروی من کسی که دلش با منه و تمام زندگیش منم روبه روت کسی که توی وجودش میگردی دنبال عطر تنم ولی هیشکی مثل من برات نمیشه رفتم از کنار تو واسه همیشه صورتش اندازه تو ماه نیست اما قلبش مثل تو سیاه نیست دور من هیچکی به سادگیش نیست غیر من هیچکی تو زندگیش نیست دیدن دوبارت آرزوم شده اما هر چی بود دیگه تموم شده روبروی من کسی که دلش با منه و تمام زندگیش منم روبه روت کسی که توی وجودش میگردی دنبال عطر تنم ولی هیچ کی مثل من برات نمیشه رفتم از کنار تو واسه همیشه ولی هیچ کی مثل من برات نمیشه رفتم از کنار تو واسه همیشه

دانلود آهنگ سیروان خسروی به نام عاشقتم + متن آهنگ 2021

دانلود آهنگ زانیار به نام بدونه تو + متن آهنگ 2021

دانلود آهنگ احمد صفایی به نام علاقه ی خاص + متن آهنگ 2021

دانلود آهنگ سالار عقیلی به نام لیلای من + متن آهنگ 2021

دانلود آهنگ شهاب مظفری به نام روانی + متن آهنگ 2021

دانلود آهنگ علیرضا طلیسچی به نام با من بمون + متن آهنگ 2021

دانلود آهنگ سینا درخشنده به نام بد تو فکرتم + متن آهنگ 2021

آهنگ ,تو ,روبه ,علیرضا ,طلیسچی ,روی ,علیرضا طلیسچی ,روبه روی ,روی من ,آهنگ روبه ,از علیرضا ,علیرضا طلیسچی دانلود ,وجودش میگردی دنبال ,alireza talischi ruberuye
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها